Rebel 24R

Vår egentillverkade Rebel 24R på trailer. Bilder tagna på båten och monteringstillbehör. Alla bilder är klickbara och blir då större när ni klickar på dom.

 

 

Helvit Rebel 24R med svart list och lila krom detaljer.

En bild tagen snett uppifrån, så att man ser in i båten. Inredningen är i vitt med lila kanter för att matcha båtens lila krom detaljer.

 

Lanternan som sitter monterad längst fram på fördäck. Nedfällbar.

På bilderna nedan är kapellet monterat. I framkant sitter kapellet fast med remmar. Remmarna i kapellet sätts fast i öglorna som sitter strax nedanför vindavvisaren. På sidorna och i aktern sitter kapellet fast med knappar.

Den elmanövererade aktre lanternan, med en enkel knapp tryckning så skjuts landtärnan upp ur båtens akterdäck mellan soffan och motorn. Snygg lösning där landtärnan inte syns mycket när den inte används då den åker ner i båten och gör en höjd skillnad på däcket med några mm.

Bild på kapellet snett bakifrån.

 

Pop up knapar sitter monterade på båten. För att få en "ren" båt när inte de används så är det bara att skjuta ner dem i båten, som ni ser på bilden till höger.

Ännu en bild snett bakifrån där man ser på båten längst ner till vänster en pop up knap som är nerfälld, till höger om den på bilden, det lila tanklocket. Även den elmanövererade landtärnan ser man i mitten av akterdäcket.

Sista bilden, tagen framifrån.

Nu finns det mer bilder på en Rebel 24R "in action"

  
Broschyrer i PDF-format kräver gratisprogrammet Adobe Reader.Rev apr -08